Hvem er online?

Vi har 72 gæster og ingen medlemmer online

Velkommen til Dansk Mølleforum!

Dansk Mølleforum er en hjemmeside tilhørende Lise Andersen. Siden beskæftiger sig med de gamle vand- og vindmøller. Her på hjemmesiden fortæller jeg om min forskning og om nyheder i forbindelse med bevaringen af vore gamle møller.

 

 

Møllehistorisk Samling og Havnø Mølle har tilbud til Folkeskolens elever inden for såvel de humanistiske, de musiske som de natur­videnskabelige fag.

Hvad enten du underviser i historie, samfundsfag, hjemkundskab, sløjd, matematik, natur og teknik eller fysik kan et museumsbesøg bidrage til opfyldelsen af de trinmål, som ligger i ”Fælles Mål”. Her er også oplagte muligheder for tværfaglige projekter.
 
Kig i vores brochure for at få ideer til undervisningsforløb, eller ring og lad os skræddersy det helt rigtige forløb til din klasse.
 
Entre for skoleelever og deres lærere er gratis.
Undervisning af skoleklasser koster 500 kr. pr. time.

Hent vores folder, og få inspiration til et besøg i udstillingen eller Havnø Mølle.

Du kan også gå ind under menupunkterne under "Havnø Mølle" samt "Baggrundsviden" og "Udstillingsmateriale" (se topmenuen under "Skoletjeneste"), og lade dig inspirere. Mangler der noget? Så Kontakt mig! Måske kan vi lave noget i fællesskab. 

 
 
 
 
 

Tlf. 23 88 88 54 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Go to top
Kontakt os
1000 tegn venstre
Tilføj filer