Hvem er online?

Vi har 102 gæster og ingen medlemmer online

Velkommen til Dansk Mølleforum!

Dansk Mølleforum er en hjemmeside tilhørende Lise Andersen. Siden beskæftiger sig med de gamle vand- og vindmøller. Her på hjemmesiden fortæller jeg om min forskning og om nyheder i forbindelse med bevaringen af vore gamle møller.

 

 

I menuen "Skoletjeneste" til venstre kan du under "Undervisningsmateriale" finde forskellige temaer, som er tænkt som inspiration for din undervisning. Der arbejdes på at opbygge nogle moduler, så du kan sammensætte et undervisningsforløb, der tager hensyn til dine muligheder for tidsforbrug o.lign. 
Der ligger rigtig meget undervisningsmateriale på Internettet. Foruden det materiale, som vi på Møllehistorisk Samling (MHS) selv har produceret, vil du også her på siden kunne finde kommenterede lister over links, som jeg tror, du kan have glæde af. Hvis du selv har fundet gode hjemmesider, vil jeg være glad for et tip. Det samme bliver jeg, hvis du adviserer mig om "døde" links.

 

Tlf. 23 88 88 54 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Go to top
Kontakt os
1000 tegn venstre
Tilføj filer