Hvem er online?

Vi har 100 gæster og ingen medlemmer online

Velkommen til Dansk Mølleforum!

Dansk Mølleforum er en hjemmeside tilhørende Lise Andersen. Siden beskæftiger sig med de gamle vand- og vindmøller. Her på hjemmesiden fortæller jeg om min forskning og om nyheder i forbindelse med bevaringen af vore gamle møller.

 

 

Den 15. juni 2014 afholdtes atter Dansk Mølledag, og for 20. gang deltog Havnø Mølle i festlighederne. 242 besøgende fik set møllen indvendig, hvor der blev malet på livet løs i den fine vestenvind, mens et ukendt antal mennesker nøjedes med at nyde solskinnet udenfor med kaffe og brød bagt af møllens mel og underholdning ved Rebild Spillemændene. Børnene havde travlt med skattejagten, der gik ud på at finde møllerens pibe, som han havde forlagt. Anders Overgaard Andersen kørte nonstop fra kl. 10 til 16 med møllegæster i alle aldre, der nød turen i den smukke bøgeskov bag møllen.

Mølledagen var starten på sæson 2014, og der er nu åbent hver onsdag eftermiddag fra kl. 12 til 16 indtil udgangen af august måned. Grupper modtages også uden for normal åbningstid, og der er billetfællesskab med Møllehistorisk Samling og de øvrige afdelinger af Nordjyllands Historiske Museum, så du kan se flere museer på den samme billet.

Tlf. 23 88 88 54 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Go to top
Kontakt os
1000 tegn venstre
Tilføj filer