Hvem er online?

Vi har 35 gæster og ingen medlemmer online

Velkommen til Dansk Mølleforum!

Dansk Mølleforum er en hjemmeside tilhørende Lise Andersen. Siden beskæftiger sig med de gamle vand- og vindmøller. Her på hjemmesiden fortæller jeg om min forskning og om nyheder i forbindelse med bevaringen af vore gamle møller.

 

 

Søndag den 28. september var Havnø Møllelaug på sin årlige studietur. I år havde Tommy planlagt turen, og det blev en helt anderledes tur, end vi har prøvet før. Vi havde inviteret vores gode naboer - møllelaugene fra Lyshøj og Bælum møller med, og sammen drog vi rundt og så hinandens møller og lærte hinanden bedre at kende. Vi lagde dog også turen omkring Hjerritsdal Mølle, hvor vi havde lejlighed til at hilse på Knud. Knud er gammel tømrer, og har stået for arbejdet med at restaurere den privatejede mølle, som han nu kører med, når der er gæster på besøg.

Det blev en rigtig god tur, og alle deltagere var enige om, at vi skal holde tættere kontakt og dele vore erfaringer med hinanden. Se Knud Christensens billeder fra turen her nedenfor.

 

 

Tlf. 23 88 88 54 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Go to top
Kontakt os
1000 tegn venstre
Tilføj filer