Hvem er online?

Vi har 43 gæster og ingen medlemmer online

Velkommen til Dansk Mølleforum!

Dansk Mølleforum er en hjemmeside tilhørende Lise Andersen. Siden beskæftiger sig med de gamle vand- og vindmøller. Her på hjemmesiden fortæller jeg om min forskning og om nyheder i forbindelse med bevaringen af vore gamle møller.

 

 

De fleste møller står i dag mere eller mindre stille om vinteren. Forhåbentlig husker vandmøllernes møllepassere at hugge is af vandhjulene, så de ikke bliver sidetunge, ligesom vindmøllernes møllepassere må se til, at vingernme bliver drejet regelmæssigt gennem vinteren, så vingerne ikke bliver sidetunge eller i værste fald rådner.

Når så det begynder at blive lunt i vejret, så får vi alle sammen travlt med at komme i gang igen, så vi kan blive klar til Dansk Mølledag i juni - og så er det man skal huske den korrekte forårsklargøing, så det ikke går galt. Møllebygger Michael Jensen og museumsinspektør Lise Andersen har samlet nogle gode råd om noget af dét, man ubetinget skal gøre, før man starter sæsonen.

Klik på billedet for at forstørre

 

Tlf. 23 88 88 54 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Go to top
Kontakt os
1000 tegn venstre
Tilføj filer