Hvem er online?

Vi har 39 gæster og ingen medlemmer online

Velkommen til Dansk Mølleforum!

Dansk Mølleforum er en hjemmeside tilhørende Lise Andersen. Siden beskæftiger sig med de gamle vand- og vindmøller. Her på hjemmesiden fortæller jeg om min forskning og om nyheder i forbindelse med bevaringen af vore gamle møller.

 

 

I tørre perioder af året er det vigtigt, at man som mølleejer er meget agtpågivende. Træet i møllen svinder, og sørger man ikke for at alle kiler og bolte strammes, risikerer man meget nemt skader på sin mølle. En vingekile, der falder ned, resulterer i en vinge, der kan sidde og vrikke frem og tilbage, og har vingen det i forvejen ikke for godt, får den i bedste fald yderligere skader – i værste fald knækker den.

Møllebygger Michael Jensen og museumsinspektør Lise Andersen har samlet nogle gode råd om forebyggelse af skader i meget tørre perioder.

Klik på billedet for at forstørre

 

 
 

Tlf. 23 88 88 54 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Go to top
Kontakt os
1000 tegn venstre
Tilføj filer