Hvem er online?

Vi har 39 gæster og ingen medlemmer online

Velkommen til Dansk Mølleforum!

Dansk Mølleforum er en hjemmeside tilhørende Lise Andersen. Siden beskæftiger sig med de gamle vand- og vindmøller. Her på hjemmesiden fortæller jeg om min forskning og om nyheder i forbindelse med bevaringen af vore gamle møller.

 

 

I de seneste årtier har vi været udsatte for flere vinterstorme, der har forvoldt store skader på vores vindmøller. Bedst husker vi vel stormene i december 1999 og i januar 2005. Alligevel er det vist ikke alle, der har helt styr på hvilke forholdsregler, man bør træffe for at forebygge skader. Det vil vi gerne forsøge at råde bod på med denne lille kortfattede anvisning.

Klik på billedet, for at hente artiklen.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Når stormvarslet lyder

  • Sørg altid for at vindmøllen er stormsikret både ved blokering af hattehjulet og ved kæder på svansen!
  • Adviser møllelaugets medlemmer, så I er klar til at rykke ud om nødvendigt.
  • Følg med i vindens udvikling på DMIs hjemmeside. Her kan man følge vindmålinger over hele landet.

DMIs vindmålingerOpens external link in new window

 

Læg altid mærke til DMIs stormvarsler! Der findes også vejr-applikationer til smartphones, hvor man får en meddelelse i forbindelse med stormvarsler og andre varsler om ekstremt vejr.

Tlf. 23 88 88 54 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Go to top
Kontakt os
1000 tegn venstre
Tilføj filer