Hvem er online?

Vi har 126 gæster og ingen medlemmer online

Velkommen til Dansk Mølleforum!

Dansk Mølleforum er en hjemmeside tilhørende Lise Andersen. Siden beskæftiger sig med de gamle vand- og vindmøller. Her på hjemmesiden fortæller jeg om min forskning og om nyheder i forbindelse med bevaringen af vore gamle møller.

 

 

Torsdag den 1.oktober blev der taget første spadestik til den bygning, der skal forbinde Møllehistorisk Samling og Hadsund Egnssamling. Bygningen kommer til at indeholde nyt fælles, handicapvenligt indgangsparti med museumsbutik, et multifunktionsrum, der bl.a. kan bruges til foredrag og undervisning samt toiletter - også handicaptoilet.

Bygningen forventes at være under tag inden vinteren for alvor sætter ind, og færdig i foråret 2016, hvor gårdspladsen så lægges helt om med handicapvenlige belægninger, fine beplantninger og en leg- og lærplads med vandrender og sluser, så børn kan afprøve forskellige små vandhjul. Man kan læse hele projektet her.

Billederne er taget af Helle Nørgaard, Nordjyllands Historiske Museum.

 

Tlf. 23 88 88 54 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Go to top
Kontakt os
1000 tegn venstre
Tilføj filer