Hvem er online?

Vi har 42 gæster og ingen medlemmer online

Velkommen til Dansk Mølleforum!

Dansk Mølleforum er en hjemmeside tilhørende Lise Andersen. Siden beskæftiger sig med de gamle vand- og vindmøller. Her på hjemmesiden fortæller jeg om min forskning og om nyheder i forbindelse med bevaringen af vore gamle møller.

 

 

Mølellauget er en gruppe af frivillige, der deltager i vedligeholdelsen af møllen og maler mel i forbindelse med arrangementer på møllen. Hvis du er interesseret i at deltage - eller bare høre om laugets arbejde - kan du kontakte os via kontaktformularen, som du åbner øverst til venstre på denne side.

Havnø Mølles Venner

Havnø Mølles Venner er en forening, der har til formål at bistå Hadsund Egns Museum og Havnø Møllelaug i bestræbelserne på at bevare Havnø Mølle.
Gennem kontingenter, indsamlinger og arrangementer for offentligheden indsamler foreningen midler til vedligeholdelses- og restaureringsarbejder på møllen.   

Havnø Mølles Venner deltager i planlægningen og gennemførelsen af den årlige mølledag, høstfesten og jule-mølle-nisse-markedet.

 

 

Tlf. 23 88 88 54 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Go to top
Kontakt os
1000 tegn venstre
Tilføj filer